CURT DE FICCIÓ I 7’ | NUEVA ZELANDA I 2018.
DIRECTORA: Tabitha Arthur.
CAST:
HER MAGGIE LEIGH WHITE
HIM ALEX GREIG

SINOPSIS

Una dona suspesa en el duel i els records del seu marit es tanca a la seua casa, que s’ha convertit en un memorial d’ell. Poc inclinada a afrontar la vida sense el seu marit, es resisteix al risc d’eixir de nou al món exterior. Quan finalment fa el seu primer intent, la dona es veurà aclaparada per la presència del seu marit, veient-lo en altres homes amb els quals es troba. Podrà escapar de la cuirassa del que un dia va ser i acceptar el balanç entre la memòria i la vida real?

TABITHA ARTHUR

Tabitha Arthur a dirigit múltiples produccions teatrals, així com tràilers d’aquestes. És, també, dissenyadora gràfica i fotògrafa, per la qual cosa crear treball per a pantalla va ser un progrés obvi. “There” és el curt debut d’aquesta directora neozelandesa. Original del preciosos poble costaner New Plymouth, Taranaki, Tabihta ha considerat Wellington com la seua llar els últims 20 anys. Troba inspiració infinita en la diversitat de la seua comunitat, en el paisatge sempre-canviant, i en l’altament volàtil clima en la ventosa i orgullosa capital creativa de Nova Zelanda. Com premiada directora i potent visionària creativa, Tabitha acull tot tipus de comunicació per a crear experiències visualment sorprenents que facen pensar a l’audiència. Té un Màster en direcció en arts teatrals (Toi Whakaari: NZ Drama School and Victoria University, Wellington), un grau en Disseny de Communicación Visual (Graphic Design; Massey University Design School), i un diploma en audiovisuals (Taranaki Polytechnic). Ha treballat en aclamades produccions com Hold Me de Emily Duncan, Love and Information and Far Away de Caryl Churchill, i Wings de la premiada dramaturga Jess Syer. També ha treballat com a assistent a director amb l’aclamat director i actor neozelandés Peter Hambleton.