CURT DOCUMENTAL | 8’ 07” | REGNE UNIT | 2018 | ESTRENA EN VALENCIA.
DIRECTORA: Jill Daniels.

SINOPSIS

Daniels , un deixeble de la revolucionària marxista Rosa Luxemburg, explora Els monuments de Berlín a Rosa i als jueus que una vegada van viure allí. Un evocador retrat en moviment de com el partit nacionalista d’extrema dreta, el AfD, guanya membres en el Parlament per primera vegada.

FESTIVALES

  • East End Film Festival, UK
  • Small Axe@Tolpuddle Radical Film Festival, UK. Award – Best Documentary.
  • Bideodromo International Film Festival, Bilbao, Spain.
  • Northern Wave International Film Festival, Iceland
  • Senior Movie Film Festival, Poland.
  • DarkRoom Film Festival, UK.
  • MINA Film Festival, Australia
  • Manifesto Radical Film Festival, Amsterdam
  • Bristol Radical Film Festival, UK

TRAILER

BreathingStillTrailer from Jill Daniels on Vimeo.

JILL DANIELS

Va nàixer a Manchester, UK. Jill Daniels ha sigut cineasta des de 1989. Ha guanyat diversos premis en festivals internacionals, incloent l’Osca Short Film Festival. Athens Film Festival, Ohio, Filmdirecting4women, UK. Va estudiar art en Wilmbledon Art School a Londres i cinema en el Royal College of Art London. També ensenya cinema en la University of East London. Ha presentat el seu treball en cinemes, festivals de cinema, galeries i conferències acadèmiques. Algunes de les seues pel·lícules són: “Journey to the South”, “My Private life”, “The Border Crossing”, “Not Reconciled”, “Small Town Girl”, “Lost in Gainesville”.