Alejandra Mora

ATENEA > DOCUMENTAL > PRODUCCIÓ

Ha produït curtmetratges i llargs com ‘Lucrecia’ d’Eva Marín (2016); ‘Petitet’, de Carles Bosch (2018), Premi Gaudí 2019; ‘El infierno y tal’, d’Enrique Buleo (2019), Esment Especial del Jurat en Clermont Ferrand; ‘La casa de Coto’, de Guillermo Alcalá-Santaella; ‘Un blues para Teherán’ de Javier Tolentino en coproducció amb Eddie Saeta, projecte seleccionat en el Fòrum de Coproducció Lau Haizetara de Sant Sebastià, WIP Push and Play del Festival de Gijón i WIP Mafiz del Festival de Màlaga; ‘Un elefante sobre la tela de una araña’, de Rolando Díaz en coproducció amb Cuba i República Dominicana.
 
Ha coordinat i treballat com a docent en el Taller Experimental de Cinema impartit per L.M Kit Carson (guionista de París Texas) i Chumilla Carbajosa.  Ha treballat  com a docent en tallers de creació cinematogràfica en institucions penitenciàries, amb col·lectius vulnerables i en escoles de primària a Uganda. També ha impartit ponències com la Trobada 3xDoc, organitzat per DOCMA, la trobada Estratègies comercialització del cinema documental, organitzat per Cinema 360º, Congrés Atenea 2019 organitzat per la UPV i Les Naus.

Desenvolupa en paral·lel diferents projectes cinematogràfics de llargs i curts com a Sumari 3/94, d’Abel García Roure, creador de la sèrie de Movistar+ “La línia invisible”, en coproducció amb Gemma Vidal, Les visitants, el nou projecte d’Enrique Buleo i Sola No, de la cineasta hispà-americana Doriam Alonso.