ATENEA > DOCUMENTAL > PRODUCCIÓ

Fundadora i copropietària de la productora audiovisual LA NIT PRODUCCIONS, és Llicenciada en Dret per la Universitat CEU San Pablo de Valencia.

Des de fa 20 anys exerceix com a advocada especialitzada en Drets Audiovisuals assessorant productors de cinema, televisió i publicitat, agents de representació d’artistes internacionals i distribuïdors de cinema de reconegut prestigi.

Des de fa 15 anys forma part del Departament Jurídic d’AISGE (Artistes Intèrprets Societat de Gestió) i ostenta el càrrec de Coordinadora Tècnica d’AISGE a València.

Igualment, ha assessorat com a Lletrada externa diversos grups de comunicació audiovisual com Mediaset Espanya, Grup Atresmedia, À Punt Media, entre d’altres.

Ha intervingut com a assessora legal en nombroses produccions cinematogràfiques i televisives, tant nacionals com a internacionals.

Productora Delegada al Mediometratge de Ficció “NADA SERÁ IGUAL. EL PACTO”, de José Juan Rodríguez, Productora Associada al llargmetratge de ficció “3.19” de Danny Saadia, Productora Executiva al curtmetratge “SIN CUENTA” de Zack Stoff i Productora i Productora executiva del llargmetratge documental “BERLANGA!!”