PROGRAMA ATENEA 2022 > TUTORA PITCH

Productora i Gestora Cultural. Màster en Gestió de la Producció Audiovisual per la Universitat de València. Experta en desenvolupament de projectes audiovisuals. Coordinadora de l’associació de guionistes de la Comunitat Valenciana, EDAV. Des del juliol del 2022, Presidenta de l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual.

Amb més de trenta anys d’experiència a l’organització d’esdeveniments culturals i al sector audiovisual. Ha coordinat festivals de cinema, treballat en producció, planificació i desenvolupament a RTVV i ha organitzat esdeveniments internacionals per a la Fundació per a la Investigació de l’Audiovisual. Col·labora regularment amb diverses institucions a l’organització de tallers, cursos, seminaris i fòrums. Imparteix tallers de pitch per a l’IVC i altres institucions. Comissionada de l’Any Berlanga i els Premis Goya de l’Ajuntament de València el 2021-2022.