AMAZONA > FICCIÓ > EL QUE VA SER

He estudiat el grau de Disseny: Fotografia i Creació Audiovisual en la EASD València. Egressada, aquest curs, 2022/2023, tinc experiència com a càmera en diversos curtmetratges, he escrit i dirigit altres projectes i em trobe especialitzant-me en el món de la ‘’reescriptura del guió’’, és a dir, al muntatge cursant un màster de Muntatge Cinematogràfic en la ESCAC, per a en un futur poder dedicar-me a això professionalment, mentre desenvolupe els meus projectes propis i històries.

Ningú et prepara per als finals; la mort i/o el desamor, d’ací la necessitat i importància de trobar històries en les quals puguem sentir-nos reflectides i acompanyades en el procés de dir adeu.


TITLE: El que va ser GÉNERE: Ficció UNIVERSITAT: EASD – Escola d’Art i Superior de Disseny de València SÈRIE: No