AMAZONA > FICCIÓ > SWEET MARY

Amazona María Benlloch Grima

(València, 1998) Formada en Comunicació Audiovisual i posteriorment amb un Màster en Guió per a Cinema, TV i Nous Mitjans. Ha realitzat diversos curts amateur com a directora i guionista. A l’octubre de 2022 va ser seleccionada per a participar en el programa Illes de Ficció de la mà del Govern de Balears i The Write Retreat amb el projecte de sèrie Sweet Mary. Posteriorment, se li va ser atorgada la Beca de Desenvolupament – Òpera Prima per a l’escriptura d’un capítol pilot i la confecció d’una bíblia de sèrie. Actualment, el projecte està sent valorat per a la seua realització.

Les religions són fantasia, la qual cosa hui és imaginació demà pot ser realitat.


TÍTOL: Sweet Mary
GÈNERE: Ficció
UNIVERSITAT: Barreira Arte + Diseño
IDIOMA: Castellà
PAÍS: Espanya