ATENEA > DOCUMENTAL > PRODUCCIÓ

Guionista, directora i productora de ficció i documental. Es defineix com a dona, migrant forçosa, que fa cinema. El seu curt de ficció “Terra”, es va estrenar en secció competitiva en la 67a SEMINCI  i el seu primer llargmetratge, “Filla del volcà”, en postproducció, ha guanyat diferents premis, com Impact Ignition Prize de Sunny Side of the Doc, WIP Musica Library del Festival de Màlaga, PNR de MadridCreaLab o Senyal Colòmbia en MiradasDoc. Desenvolupa la sèrie documental “La ferida primària”, en Coofilm i el programa “Des d’un altre prisma” de Notodofilmfest i Netflix. Participa com a ponent en festivals, jornades i congressos sobre diversitat i antiracisme al cinema nacionals i internacionals. Representant del Grup de Dones Migrants Racializadas en CIMA, programadora de CIMA en Curt i responsable de l’activitat Tertúlies. Membre de Docma, part de l’equip organitzador de Docmática.