ATENEA > FICCIÓ > PRODUCCIÓ

Lorena Torres és la productora de The Fly Hunter, una productora audiovisual centrada en la ficció i el documental, des que va crear la companyia en 2014 al costat del seu soci Miguel Llorens, s’ha encarregat de produir les sèries documentals Red Natura 2000 emesa per TVE i vista per més de 15 milions d’espectadors, Ciutats Desaparegudes (5 temporades), Civil 80, Inoblidables i El Meu Lloc Al Món (2 temporades) per a la televisió valenciana, À Punt Mèdia.

També ha produït varis curtmetratges de ficció els documentals La Vida Salvatge i Mrs. Death. En 2020 va produir el seu primer llargmetratge de ficció Coses Que Fer Abans De Morir, pel·lícula que ha obtingut 4 premis de l’Acadèmia de l’Audiovisual Valencià a més dels premis millor pel·lícula, millor guió i millor direcció, a més del premi del jurat i un esment especial per la seua interpretació als actors en el Festival Internacional d’Alacant. En 2022 ha coproduït la minisèrie LLim, al costat d’IB3 i À punt.

En aquests moments està produint la miniserie de ficció DIECIOCHO i els llargmetratges de ficció Cuando llegue la calma i Cowgirl.