Després de l’èxit de la primera edició, torna el programa de turorías per a joves alumnes de cursos audiovisuals, promogut per l’Associació Dona i Cinema i organitzat pel Institut Valencià de Cultura – IVC.  

La iniciativa neix de la necessitat de promoure el talent de joves directores (AMAZONES) en la fase final de la seua carrera universitària o recentment graduades, a través d’una sèrie de tutories personalitzades amb expertes del sector (ATENEES), amb la finalitat d’orientar, aconsellar i potenciar la viabilitat dels seus projectes. 

Obrim convocatòria per a l’edició del 2020, que esperem poder realitzar a final d’any, conscients de la situació d’emergència que el nostre país està vivint i de les conseqüències que aquesta puga tindre en la realització d’activitats que impliquen aglomeracions de persones. Confiem que a l’octubre/novembre, mesos en què estan previstes les tutories, aquesta emergència haja acabat. De tota manera l’organització es compromet a complir amb qualsevol indicació i directiva sanitària requerida per a dur a terme les activitats en tota seguretat. Ja s’està mirant la possibilitat de fer les tutories de manera virtual i remota la seua fora necessari.

Ací podeu consultar les BASES i les PREGUNTES FREQÜENTS. No dubteu a contactar amb el vostre/a tutor/a o amb nosaltres per a qualsevol dubte. 

Esperem els vostres treballs!