Curt de ficció | 14’ | ESPANYA | 2017 | Estrena en València.

DIRECTORA: Adriana Adeva
PRODUCTORA: Adriana Adeva

Intérprets / Cast: Ana Ruiz García, Beatriz Pérez, Lucía Castellanos Amador

SINOPSIS

Paula torna al poble per a fer una visita a la seua família. A través dels espais i les converses que manté amb la seua àvia, farà un viatge per la memòria on es retrobarà amb la seua jo de la infància.

FESTIVALS

  • Luna De Cortos, Festival De Cortometrajes Del Órbigo > jul 2018

TRAILER

LAS JARAS, Adriana Adeva [TRAILER – Original version with English subtitles] from FREAK Independent Film Agency on Vimeo.

ADRIANA ADEVA

Naix a Madrid a la fi dels 80. És guionista i directora. Va estudiar el Grau de tècnic superior en il·luminació, captació i tractament d’imatge i va treballar en diferents produccions audiovisuals com “Amar en tiempos revueltos”. En 2010 va estudiar Direcció cinematogràfica en la ECAM, i posteriorment farà els seus primers passos com a realitzadora de publicitat. Es diploma en 2013 amb la co-direcció del curtmetratge “Sin Título”, seleccionat en diversos festivals internacionals, com per exemple en el FICVINA (Festival Internacional de Cinema de Vinya del Mar).
Continua formant-se com a guionista i col·laborant en diferents projectes i festivals com el Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià. Coneix al guionista Michel Gaztambide, qui es converteix en el seu tutor i mentor durant les primeres etapes del curtmetratge Les Jaras.
Actualment desenvolupa el seu següent projecte mentre compagina el seu treball en la indústria.