CURT DOCUMENTAL | 5´ 14” | ESTATS UNITS | 2015 | ESTRENA EN ESPANYA
DIRECTORA: LAUREN KNAPP

SINOPSIS

Durant l’última dècada, les escoles s’han preocupat per protegir als seus estudiants de l’amenaça d’un pistoler armat. Com a conseqüència de la tragèdia a l’escola primària Sandy Hook en Newtown, Connecticut, la majoria de les escoles primàries ara estan realitzant simulacres de seguretat que prepararan als mestres i estudiants per a tal amenaça. “Lockdown” explora aquesta esgarrifosa realitat a través de les veus dels estudiants, un mestre i un pare. Ens provoca contemplar el pes emocional d’aquesta nova normalitat.

FESTIVALS

 • Black Maria Film Festival Various Locations
 • Thin Line Film Festival Denton, TX
 • SF Indie Fest San Francisco, CA
 • Sebastopol Documentary Film Festival Sebastopol, CA
 • (In)Justice For All Film Festival Chicago
 • Independent Film Festival Boston Boston, MA
 • International KurtzFilmFestival Landau La.Meko Landaue
 • National Gallery of Art Washington DC
 • Roxie Theater San Francisco
 • IndieCapitol Awards Washington, DC
 • Wheaton Film Festival

TRAILER

Lockdown – TRAILER from Lauren Knapp on Vimeo.

LAUREN KNAPP

Lauren Knapp és una narradora multimèdia interessada en l’etnografia a través del documental. Ha treballat en cinema, televisió i ràdio des de 2006 i els seus treballs s’han emés en PBS NewsHour, PRI´s The World, WQED i The Allegheny Front. En 2011, es va mudar a Ulaanbaatar, Mongòlia gràcies a la concessió de la beca Fulbright-mtvU, on va investigar i va produir “Live From UB” (2014), un llargmetratge documental sobre música rock i identitat nacional entre la joventut urbana de Mongòlia. Actualment està cursant un màster en cinema documental i vídeo en la Universitat de Stanford.