CURT DOCUMENTAL I 21´10” I BIRMANIA I 2018 | ESTRENA EN EUROPA.
DIRECTORA: NU NU HLAING.

SINOPSIS:

El meu Sue Pwint és membre del Front Democràtic de Tots els Estudiants de Birmània. Es tracta d’un exèrcit estudiantil format després de les protestes de tot el país que van ser brutalment esclafades per la dictadura militar de Myanmar en 1988. Aquesta pel·lícula conta la seua extraordinària història com una revolucionària líder i com una mare, a més de fer un retrat d’ella. Actualment participa de forma activa en el procés de pau al seu país que continua immers en el conflicte.

FESTIVALS

  • Wathann Film Fest#8, Yangon, Myanmar WORLD PREMIERE.
  • Alpavirama International Film Festival, Ahmedabad, India WINNER OF GOLDEN COMMA BEST DOCUMENTARY AWARD.
  • Dona I Cinema International Film Festival, Valencia, Spain.

NU NU HLAING

Nu Nu Hlaing prové d’un llogaret en Bogalay, en el delta del Ayeyarwaddy de Myanmar. Després del devastador cicló Nargis que es va estendre pel delta en 2008, va arribar a Yangon, on va assistir a cursos de periodisme dirigits per l’organització de desenvolupament de capacitats Myanmar Egress i després va treballar per al Centre de Paz de Myanmar. Des que es va unir a l’Escola de Cinema de Yangon en 2012, ha treballat en nombrosos documentals com gravadora de so. Mare
At Arms, que va guanyar el premi Diamond Award en els Premis Documentary Myanmar Goethe Institut 2017, marca la seua primera pel·lícula com a director per dret propi.