CURT DOCUMENTAL | 29 ‘| XINA, FRANÇA | 2017 | ESTRENA A VALÈNCIA.
DIRECTORA: Gu Yu
PRODUCTORA: Hippocampe Productions

SINOPSI

S’acosten els exàmens, el curs escolar està a punt d acabar per Peipei, una jove aspirant a artista d’un institut a la província de Henan, un districte pobre de la Xina. Abandonada pels seus pares i cap de turc per als seus companys de classe i els seus professors, aquesta “flor salvatge” mai s’ha conformat a les normes de la institució i no aconsegueix trobar el seu lloc.

FESTIVALS

  • Côté Court
  • Winterthur International Short Film Festival
  • L’Alternativa. Premio Mejor Cortometraje
  • Festival du film d’éducation. Grand Prize
  • Un festival c’est trop court
  • IndieLisboa

TRAILER

GU YU

Després de graduar-de l’institut, Gu Yu (nascuda el 1989) va a Paris des de la Xina, el seu país natal, per obtenir un grau en Cinema. Durant aquest període treballa com a assistent a director per diversos directors francesos i xinesos.
The Good Education és la seua primera pel·lícula, un documental de “cinema directe” recolzat pel cineasta francès Nicolas Philibert.
Actualment Gu Yu està treballant en la seua primera obra de ficció.