La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es SH-HAB-02.jpg

CURT FICCIÓ | 13’ | QATAR | 2018

DIRECTORA

Amal Al-Muftah

REPARTIMENT

Amna – Al Jori Al Darwish

Sultan – Mohammed Al Hosani

Mahla – M.A. Lazordi

Abdulrahman – Ahmed Al Hosani

SINOPSI

En escoltar un mite sobre les estreles fugaces, s’encurioseix d’una xiqueta. Quan cau la nit en el llogaret de AlWakrah, es puja en el vaixell del seu pare, amb l’ajuda del seu germà major per a perseguir els llegendaris cometes.

ESTRENA

Ajyal Film Festival

FESTIVALS

Ajyal Film Festival – Qatar


AMAL AL-MUFTAH

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es SH-HAB-03.jpg

Amal Al-Muftah va nàixer a Doha en 1994. Ella va començar a fer pel·lícules a l’escola secuandaria, entre les quals es troba “Alkora” (2013) i el guardonat “Alhamali” (2014). Després de graduar-se de l’escola secundària, es va matricular a la Universitat Northwestern al programa de Comunicacions de Qatar. Durant el seu primer any allí, va treballar en “Smicha” (2016) amb Innovation Films i “Eh fe Amal” (2015). La seua tercera pel·lícula narrativa, “Sh’hab”, es va projectar en Ajyal Film Festival.