LLARGMETRATGE DOCUMENTAL | 1H 15’ | EEUU | 2018

DIRECTORA

Maxine Trump

SINOPSI

Encara existeix la suposició que triar no tindre fills és estrany, egoista o d’alguna manera incorrecte.

La cineasta Maxine Trump gira la cambra sobre si mateixa mentre enfronta la idea de no tindre fills. Ella explora les pressions culturals i les dures crítiques que les dones sense fills experimenten regularment, així com l’impacte personal que la decisió de no tindre fills pot tindre en les seues pròpies relacions. Ho entendrà el seu espòs i la seua família o ella se sentirà més sola que mai?

Maxine coneix a altres dones que tenen en compte la seua elecció: Megan, de 25 anys, pateix efectes secundaris greus per prendre hormones anticonceptives i vol ser esterilitzada. Però li costa trobar un metge que estiga disposat a prendre de debò la seua sol·licitud. Mentrestant, Victoria viu amb la reacció violenta de reconéixer públicament que va cometre un error quan va tindre un fill.

ESTRENA

Europa

FESTIVALS

DOC NYC 2018 (USA).

Sheffield Doc Fest 2018 Doc-Player (UK).

Cleveland International Film Festival (USA).

Portland EcoFilm Festival (USA).

Bechdel Festival (USA).

Wood’s Hole Film Festival (USA).

Sociologists For Women In Society (USA).MAXINE TRUMP

Maxine ha dirigit curts documentals per a la cadena de televisió TNT, Sundance Channel, BBC, TLC, etc. Va treballar per a la BBC a Londres durant set anys com a executiva de desenvolupament de guió de comèdia abans d’emigrar als Estats Units. Allí va treballar com a directora i productora de comercials de televisió durant 8 anys.

Va guanyar premis BDA pel seu treball en nombrosos projectes comercials per a Network TV i clients d’agències, inclosos AMC, National Geographic, PBS, BBC America, Animal Planet, Comedy Central, American Cancer Society, L’Oreal, Orejos, etc.

Actualment viu a Brooklyn i continua dirigint els seus propis documentals, a més de produir i editar per a altres clients aquest gènere.