ATENEA > FICCIÓ > PRODUCCIÓ

Productora Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat de Sevilla, ha treballat durant vint anys en el desenvolupament i la producció de projectes de llargmetratges, tv movies, documentals i curtmetratges a diverses empreses de cinema i televisió.

Ha estat al capdavant del departament de desenvolupament de projectes a diferents productores treballant en produccions nacionals i coproduccions internacionals. Durant aquests anys, ha participat en una vintena de llargmetratges amb directors com Jesús Ponce, Paco Cabezas, Isaki Lacuesta, Eliseo Subiera, Alícia Sherson, Ana Rosa Diego, Chiqui Carabante, Alfonso Sánchez o Paco León, entre d’altres.

També ha dut a terme la producció executiva de diversos curtmetratges, documentals i dels llargmetratges “L’AMOR NO ÉS EL QUE ERA”, “EBRE, DEL BRESSOL A LA BATALLA” premiada als Premis Gaudí i “EL MÓN ÉS SEU”.

Avançant en la seva carrera professional crea la seva pròpia empresa, Encéende Tv, on desenvolupa la seva feina com a productora executiva actualment.

El 2020 estrena en cinemes PER A TOTA LA MORT que dirigeix ​​Alfonso Sánchez i la tv movie ÉXODO de Román Parrado, ambdues produïdes des d’Encéende Tv. Al març de 2022, ha estrenat en cinemes del llargmetratge EL MUNDO ÉS VOSTRE. És presidenta d’AAMMA (Associació Andalusa de Dones dels Mitjans Audiovisuals) i forma part de la junta directiva de l’associació ANCINE (Associació Andalusa de Productores de cinema, documental i seriat d’Andalusia)