Llarg Documental I 55′ 50″ I FRANÇA I 2017.

DIRECTORA: Ovidie

SINOPSIS:

Eva-Maree Kullander Smith tenia 27 anys quan va ser assassinada pel pare dels seus fills durant una visita supervisada organitzada pels serveis socials. Anteriorment, malgrat el seu passat violent, se li va atorgar la custòdia exclusiva després que els serveis socials van saber que ella havia treballat anteriorment com a acompanyant.

Determinada a recuperar-los, Eva-Maree es va convertir en activista pels drets de les treballadores sexuals, desafiant les polítiques i actituds de Suècia cap a la prostitució. Durant gairebé tres anys, mentre la seva exparella va continuar amenaçant-la i es va negar a permetre l’accés als nens, ella va fer tot el possible per demostrar que era una bona mare i per lluitar contra l’estigmatització de les treballadores sexuals. Una història d’abús de poder en un país que afirma haver eradicat la prostitució.

TRAILER:

OVIDIE