Llarg Documental I 97 min. I ALEMANIA I 2018. Estrena a España.

DIRECTORA: Rosa Hannah Ziegler

SINOPSIS
Biggi i Alfred solien ser una parella, però la vida és difícil si no tens guanys, ocupació i per això continuen vivint junts en una granja en decadència a Saxònia-Anhalt.
Les filles de Biggi, Denise (17) i Saskia (14), estan tractant d’obrir-se camí en la vida, però es veuen obstaculitzats, tant per la muntanya russa emocional que és la pubertat i la seua fragmentada escolarització que ha presentat l’assetjament, els atacs d’ansietat i varis en les llars.
els adults tracten de donar-los estabilitat, però estan lluitant contra els seus propis dimonis. El microcosmos de la família de Ziegler li permet retratar la vida en els marges i un grup d’individus que, encara que exclosos i sense poder contra les institucions, encara estan plens de
Somnis per un futur millor.

WEB OFICIAL

ROSA HANNAH ZIEGLER
Nascuda a Hamburg, Alemanya, en 1982, va estudiar direcció en l’Acadèmia de Mitjans de comunicació de Colònia. Va guanyar el Premi al curtmetratge alemany en or pel seu documental Cigaretta mon amour – Portrait meines Vaters (2006). Va seguir amb els curtmetratges guardonats, Fuita (2011) i A Girl´s Day (2014), que es van projectar en nombrosos festivals internacionals. En 2017 va fer la pel·lícula per a televisió Du warst mein Leben, que va ser nominada per a un Premi Grimme.
Familienleben és el seu primer documental de llargmetratge.