Llarg documental I 52’ I FRANÇA I 2018. Estrena Mundial.

Ens acompanya en la projecció l’equip de Roller Derby de València, les Rayo Dockers.

DIRECTORA: Margaïd Quioc

SINOPSIS
A les ciutats de Marsella i el Caire, hi ha dues dones que es neguen a acceptar els rols que la societat vol imposar per a elles. A França les criden “Bloody Skulls”. A Egipte les criden “Cairollers”. Ambdues formen part de dos equips i tenen una passió per un violent esport de contacte: el roller derby. Elles han superat molts obstacles per a organitzar el primer partit oficial de roller derby en Middle East, Caire. Això promet ser una trobada explosiva.
Aquest esdeveniment serà molt més que un enfrontament entre dos equips que vénen de diferents costats del Mar Mediterrani. Aquesta pel·lícula tracta sobre les dones a Marsella, i el Caire, que estan creant una revolució per a poder decidir la seua pròpia destinació.

TRAILER

Teaser Roller Girl VF BA from vvideo on Vimeo.

MARGAÏD QUIOD

És periodista i directora, i viu a Marsella, França. Cobreix les notícies en diversos diaris i agències com Associated Press, Capresse, Marsactu, Le Ravi… Ha desenvolupat diversos projectes, en 2013, va realitzar un història en vídeo sobre la vida quotidiana en els tuguris romanís de la ciutat.  Roller Girl Revolution, un documental produït per Babel, va ser emés en France 3 Paca en 2018.