Curt de ficció | 14’ | ESPANYA | 2018.

DIRECTORA: Carlota Pereda
Productora / Production Company: IMVAL Madrid, Pantalla Partida S.L.
Direcció / Direction: Carlota Pereda
Intérprets / Cast: Laura Galán, Paco Hidalgo, Elisabet Casanovas, Sara Barroso, Mireia Vilapuig, Jorge Elorza
Guió / Script: Carlota Pereda
Producció / Production: Luis Angel Ramírez, Mario Madueño

SINOPSIS
Sara és una adolescent amb problemes d’obesitat que viu atemorida per les burles d’unes mocoses, de vacances al seu poble. Ni tan sols Claudia, amiga de la infància, ix en la seua defensa quan li assetgen davant un desconegut i li roben la roba en la piscina. El llarg camí de tornada marcarà el que li quede de vida.

FESTIVALS

 • Certamen de Cortometrajes Ciudad de Soria
 • El Cuervo Certamen de Cortos de fantasía y terror
 • Festival de San Martin del Rey Aurelio – CineSan
 • Festival de Cortos de Boadilla del Monte
 • Brno Sixteen Short Film Competition
 • Santurzine Film Festival
 • Festival Gollut
 • Concurso de Cortometrajes de Santaella
 • Festival Cine Pequeño de Aspe
 • Festival de Cortos de Talavera de la Reina – Pavez
 • Festival de Cine de Sant Joan d’Alacant
 • Semana del Cortometraje de la Comunidad de Madrid

TRAILER

CARLOTA PEREDA

Carlota Pereda ha desenvolupat tota la seua carrera en treballs de ficció per a televisió. Ha sigut guionista, realitzadora i supervisora de guió en sèries com a “Periodistas”, “Mis adorables vecinos”, “Motivoss personales”. Ha treballat com a directora en “El secreto de Puente Viejo”, “Lex” o “Lalola”. I com a realitzadora en “Los hombres de Paco”, “Águila roja”, “Luna, el misterio de Calenda” i “B&b, de boca en boca”. El seu primer curtmetratge, “Las Rubias”, ha sigut seleccionat en més de 140 festivals nacionals i internacionals i/o premiat en festivals de prestigi com Medina del Campo, Certamen Internacional de Curtmetratges Ciutat de Soria, la setmana del curt i CortoEspaña. “”Cerdita” és el seu segon curtmetratge com a directora i compta amb diverses seleccions en festivals de guió com Oaxaca Film Festival (nominat a Perfect page i millor guió internacional), Austin Film Festival, Lusca Film Festival, Shriekfest, Genre Blast, Austin Revolution Film Festival o WeScreenplay, entre altres.