Curt de ficció I 13 ‘ I CUBA-ESTATS UNITS I 2018. Estrena en Espanya.

DIRECTORA: Adriana Guiman.
Productora:  MEDIA CIRCUS INTERNATIONAL & KOLECTIV ROMANIA
Directora:  ADRIANA GUIMAN
Guión:  ADRIANA GUIMAN
Fotografia:  GEMMA THORPE, RUBIN WHITMORE II & RICH BROOME
So:  ADRIANA GUIMAN
Muntatge:  ADRIANA GUIMAN
Postproducció de So:  IUSTINA TOMAS & MARIAN-IOAN IACOBAN

Sinopsis
“En el Medio” retrata a quatre famílies que habiten un edifici situat en el punt zero de Cuba. Viuen en un univers propi entre set hotels, en una zona plena de gom a gom de turistes. Els intents de renovar l’edifici han fracassat fins ara, però la gent manté la seua fe en les autoritats i en la ideologia comunista. Un famós actor, un rellotger, un antic mestre i un parell d’antics treballadors de cabaret comparteixen la seua opinió sobre les seues realitats, mentre veuen la telenovel·la nocturna. Les seues històries s’entrellacen amb la història silenciosa de l’edifici com a personatge. Podria ser un model de bona pràctica contra la gentrificación o simplement un gran taüt?

FESTIVALS:

  • FESTIVAL INTERNACIONAL DONA I CINEMA – MUJER Y CINE – WOMAN & FILM (Spain)
  • AEGEANDOCS INTERNATIONAL DOCUMENTARY FILM FESTIVAL (Greece)
  • SEATTLE TRANSMEDIA & INDEPENDENT FILM FESTIVAL (United States)

TRAILER

ADRIANA GUIMAN

ADRIANA GUIMAN (Piatra Neamt, ROMANIA, 1984) va nàixer en una xicoteta ciutat al nord de Romania i es va mudar a Seattle en 2017, després d’acabar un màster en narrativa transmèdia i producció multimèdia a Estònia. Actualment, investiga sobre l’experiència virtual cinematogràfica a través del seu programa de doctorat a Hèlsinki (Finlàndia). Ha participat en molts projectes corporatius com a productora i té múltiples projectes personals com a directora i artista transmèdia. Ha dirigit “Therapy of Happiness” (2013), “Last Cry of the Dragon” (2013), “Contraindications: the Health System” (2012), “…love, cigarettes and other demons” (2011) i “Hat of Stars” (2010).