Curt de ficció | 15’ | INDIA | 2018 | Estrena en Espanya.

DIRECTORA Remya Raj
PRODUCTORA Satheesh Eriyalath
CAST

 • Dileesh Pothan
  Key Cast
  “Truck Driver”
  Thondimuthalum Driksakshiyum
 • Chethan Jayalal
  Key Cast
  “Boy”
  Guppy (Guppy)
 • Emine Salman
  Key Cast
  “Girl”
  Pinky (James And Alice)

SINOPSIS

És un drama realista que es desenvolupa en el transcurs d’una nit. Gira entorn d’un jove que sale d’un depòsit de ferralla en una nit festiva arriba a una carretera Per a aconseguir el seu objectiu es veu obligat a fer acte-stop amb un camioner. Malgrat els seus diversos intents, el jove no aconsegueix entaular una amistat amb el conductor, i a més una pregunta que llança el jove crearà un ambient molt incòmode dins del camió. A poc a poc un perill esgarrifós se cerndrà sobre el xic i sembla que aquest no tindrà escapatòria. Midnight Runs tracta de retratar de manera realista com la capacitat que té la por de transformar a la persona.

PREMIS I PROJECCIONS

 • International Film Festival of India
 • Seven Hills International Film Festival 2018
 • Bengaluru International Short Film Festival
 • Indie Best Films Festival (Ibestff)
 • Sings short film festival
 • International Short Film Festival-Film Front
 • International Young Audience Film Festival Ale Kino!
 • International Documentary and Short Film Festival of Kerala

TRAILER

REMYA RAJ

Va nàixer a l’Índia, va estudiar direcció cinematogràfica i va obtindre un Màster en Comunicació Audiovisual en la Universitat de Cochin, en Kerala, l’Índia. Treballa com a guionista, directora i productora. En 2008 va treballar com a productora en una canal de televisió anomenat Indiavision. Després d’això va començar a realitzar anuncis de pel·lícules. També ha estat treballat en diverses pel·lícules en Malayalam Fil Industry. El seu debut amb el curt “Midnight run” ha sigut seleccionat en 2018 per al Indian Panorama of Iffi.