CURT DE FICCIÓ | 14’ | GREECE | 2018 | ESTRENA EN ESPANYA.

DIRECTORA: Ismene Daskarolis.

PRODUCTORA: Ismene Daskarolis.

CAST

  • Ismene Daskarolis

Key Cast

Woman”

The Gift of the Magi, Artos, Unknown Pi

  • Jerker Beckman

Key Cast

Man”

Cassette

SINOPSIS

A l’octubre del 2017, dos amants es van pujar a bord d’un vaixell cap a la fi del món. El vaixell comença el seu trajecte al setembre i l’acaba donen gener del següent any. Un home i una dona es coneixen i mantenen una conversa sobre la cultura, la memòria, sobre idees i sobre la seua malenconia personal. Per fi s’han trobat abans que el compte arrere es detinga. Estan tan lluny i alhora tan prop de la seua pròpia resurrecció.

FESTIVALS

  • Athens International Film Festival, Athens, Greece.
  • Balkans Beyond Borders, Novi Sad, Serbia.
  • Bienal Internacional Dona i Cinema,Valencia, Spain. (Spanish Premier)
  • Hellas Filmbox, Berlin, Germany.

TRAILER

ΠÅSXA – Excerpt from Ismene DK on Vimeo.

ISMENE DASKAROLIS

És una premiada cineasta que actualment viu a Atenes i Berlín. Es va llicenciar en la School of Fine and Applied Arts en Thessaloniki en 2012, especialitzant-se en pintura, vídeo artístic i instal·lació artística. Va estudiar Televisió i Cinema al Nova York College a Atenes. El seu treball varia entre curts, curts experimentals, pel·lícules i vídeo de dansa, i ha sigut projectada i premiada en festivals internacionals de cinema. Alguns dels seus treballs en creació han sigut presentats en programes de desenvolupament com el Baltic Pitching Fòrum. Ha treballat també com a crítica cinematogràfica i periodista, i com a editora executiva del departament de cinema de Exostis Press durant tres anys. Els seus articles han sigut publicats en mitjans com Nisimazine i Cineuropa, entre altres.