VIDEOCREACIÓ | 4 min. | TURKEY-UK | 2017 | ESTRENA ESPANYA.
CATEGORIA: Ciència-Ficció/Videoart/Experimental.
DIRECTORA: Lud Mônaco
CAST: Catarina Rodrigues
PRODUCTOR: Yeşim Guzelpinar (Balik Arts)

SINOPSI:
Una jove deambula per l’edifici després d’una festa, meditant sobre la seua vida. Ella busca una eixida del seu arruïnat món solitari, però no pot escapar, enfrontant-se a la seua destinació.

FESTIVALS

  • 16th Dhaka International Film Festival Dhaka Bangladesh January 19, 2018 World Premiere (Women Filmmakers Competition)
  • 4th Ce L’ho Corto Bologna Italy February 15, 2018 Italian Premiere (In Competition)
  • Lubomirov / Angus-Hughes Gallery London United Kingdom September 2, 2017
  • 17th Mostra do Filme Livre Rio de Janeiro Brazil April 9, 2018 Brazilian Premiere
  • 64th International Short Film Festival Oberhausen Oberhausen Germany May 7, 2018 German Premiere (International Competition)

TRAILER

She Made It (Short Film Trailer) from Lud Mônaco on Vimeo.

LUD MÔNACO

Nascuda en São Paulo en 1987, Lud Mônaco és brasilera. Guionista i director, el treball del qual explora la dona univers. Va estudiar cinema a l’Escola de Cinema de Barcelona (ECIB) i el seu projecte de graduació ‘Per a, però segueix’ va ser Premi al millor curtmetratge a Lisboa i Estoril Film Festival. Noms com Peter Handke estaven entre El panell d’adjudicació. La pel·lícula també va ser comprada per la Plataforma coneguda ShortsTV. Molts dels seus curtmetratges han sigut destacats en grans Festivals, com el Festival Internacional de Curtmetratges Oberhausen, Mix el Brasil i Festival de Cinema de Sitges. El seu treball també ha sigut exhibit en el prestigiós Museu d’Imatge i So de São Paulo. ‘Gaudir The Drama ‘, un dels seus curtmetratges, s’ha estrenat en Una col·lecció del Peccadillo Fotos. Lud Mônaco ha sigut seleccionada per a la Berlinale Talents 2017 i actualment està desenvolupant el seu primer llargmetratge, tragicomèdia ambientada a Portugal. Treballa entre Barcelona i Londres com a Directora comercial independent i ara està representada per Albiñana Films a Espanya i Portugal.