´
Ángela Arregui Cahvarría

PROGRAMA ATENEA 2019 – ANIMACIÓ.

TÍTOL: Els Ànecs.
DIRECTORA: ÁNGELA ARREGUI CHAVARRÍA .
UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA
DURADA: 4’.
GÈNERE: ANIMACIÓ.
SINOPSI: Mari Carmen comença amb il·lusió el seu primer dia de treball en l’oficina de vendes internacionals, però la primera jornada en el seu nou treball no eixirà com esperava. El seu fill l’ha perseguida i ha aparegut volant al balcó de l’oficina, sorprenent i divertint a tots els companys de Mari Carmen. La por al prejudici per ser mare d’un ànec provocarà que el dia de Mari Carmen es convertisca en un malson.

Ana María Hernández Pérez

AMAZONES:
Ángela Arregui Chavarría (directora): Aprenent d’animadora i actualment directora del curt Els Ànecs. Apassionada de l’animació i de la crítica social sempre amb l’humor i el feminisme com a eines per a això.
Ana María Hernández Pérez (guionista): Projecte d’animadora i cineasta, creadora de videoclips i actualment guionista i equip del curt Els Ànecs. Ha realitzat nombrosos sketches animats amb els quals és impossible no riure, sempre plens de crítica i paròdia.