ATENEA > FICCIÓ > PRODUCCIÓ

Lina Badenes

Des de 2004 desenvolupa la seua labor com a productora independent en països com Holanda, Itàlia, l’Uruguai, Cuba, Guatemala, els EUA i Austràlia. A 2011, torna a Espanya i crea Turanga Films, amb la qual treballa i produeix des de llavors.

TURANGA FILMS SLU és una productora de cinema independent amb seu a Madrid i València que produeix pel·lícules documentals i de ficció amb projecció al mercat internacional. Turanga prioritza el desenvolupament de projectes que conjuguen elements d’entreteniment amb temes que puguen ser d’interés social i cultural. Turanga acaba d’estrenar en el festival de Màlaga del documental ROL & ROL, de Chus Gutiérrez, i el llargmetratge de ficció LA BODA DE ROSA, de Iciar Bollain, que compta amb ajuda del Institut Valencià de Cultura i amb la participació de TVE, M+ i À Punt Mèdia, on s’ha fet amb el Premi del Jurat.