LLARGMETRATGE DOCUMENTAL | 1H 22’ | ESPANYA | 2020

DIRECTORA

Ilaria Gambarelli

SINOPSI

Lorenzo Riva, un dissenyador de moda italià de fama mundial i Luigi Valietti, el seu col·laborador i ex parella de vida, lluiten per reconquerir les altures de l’alta costura en un país econòmicament deprimit, Itàlia. Després d’anys de separació han de tornar a viure junts i començar una relació dependent.

ESTRENA

Espanya

FESTIVALS

Odesa Film FestivalILARIA GAMBARELLI

Nascuda a Gènova, Itàlia, Ilaria Gambarelli és directora de cinema, guionista i productora. Obté el títol de Guió i Direcció a l’Escola d’Art Cinematogràfic de Gènova i en el Centre d’Estudis Cinematografics de Catalunya. També és llicenciada en Estudis Àrabs i Musulmans per la Universitat de Sevilla d’Espanya.

En 2013 fonga la productora Aretusa Films, amb la qual produeix el seu primer llargmetratge, “Tu offro dóna bere”.

Al febrer de 2015 va participar en el taller del director iranià Abbas Kiarostami a Barcelona i sota la seua supervisió va realitzar un curtmetratge titulat “Porta Europa”.

Al setembre de 2015, va participar en el taller Documental i Ficció dirigit per Victor Estarrufe a Sant Sebastià, Espanya i al juliol de 2016, en el taller dirigit per Naomi Kawase inclòs en el Màster d’Assaig Cinematogràfic de l’Escola de Cinema i Televisió de Sant Antoni dels Banys, Cuba.

És membre de CIMA (Associació de Dones Cineastes i Mitjans Audiovisuals Espanyols) i de DOCMA, Associació de Cinema Documental d’Espanya.