LLARGMETRATGE DOCUMENTAL | 50’ | ALEMANIA | 2019

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es MY-SELFIE-02.jpg

DIRECTORA

Anne Scheschonk

SINOPSI

A l’edat de 12 anys Maia va perdre tot el seu cabell. En un parell de setmanes es va tornar completament calba. El diagnòstic: alopècia areata. Dos anys més tard s’ha acostumat a la seua calvicie. Però l’estiu és una època brutal. Fa massa calor per a amagar-se davall d’una perruca o barret.

Maya es sent nua i es pregunta: Com em perceben els altres? Em trobe bé amb mi mateixa? Sóc bonica? Quasi com una manera de donar les respostes, Maia es pren moltes selfies, igual que els seus amics.

MySEFLFie és un documental sobre com buscar i trobar el jo interior i, finalment, l’amor propi. Una pel·lícula sobre la majoria d’edat que retrata la autoexploració de tota una generació en observar la història de Maya.

ESTRENA

Espanya

FESTIVALS

OK LEIPZIG (Official Selection, Leipzig, Germany)OCTOBER 29, 2019

14th VOX FEMINAE FESTIVAL (Official Selection, Zagreb, Croatia)La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es MY-SELFIE-03.jpg

ANNE SCHESCHONK

Va estudiar Ciències de la Comunicació i Antropologia Cultural especialitzada en Antropologia Visual. Ha treballat com a assistent editorial i directora de plató en produccions televisives. En 2011 i 2018/19 va participar en Màster Classes de cinema documental. Els seus treballs documentals tracten de persones que són percebudes com a “diferents”, i que sovint són estigmatitzades socialment: la mare amb discapacitat intel·lectual, el xiquet transgènere, l’adolescent que s’enfronta a la caiguda del cabell…Retrats sensibles de persones que es pregunten sobre la identitat i assenyalen temes rellevants del nostre temps: acceptació, inclusió, igualtat.