ATENEA > ANIMACIÓ > PRODUCCIÓ

Belli Ramírez és un referent de la direcció de producció en projectes d´animació a Espanya amb 30 anys d’experiència gestionant pel·lícules i sèries de televisió.

Ha tingut l’oportunitat d’ampliar la seva experiència treballant per a un gran nombre de productores d’animació, de les quals cal destacar la guanyadora d’un Oscar Animal Logic a Sydney, Austràlia, Ilion Animation Studios, on va exercir com a Cap de la unitat de Producció a la pel·lícula Planet 51 i com a Cap de Producció en la primera i quarta temporada de Pocoyo, una de les sèries de tv més reconegudes internacionalment.

Actualment Belli és fundadora i consultora a Mr. Cohl, on col·labora en el desenvolupament de projectes d’animació. Són diversos els clients per als quals sol treballar, entre ells: Zinkia, Hampa, Ánima Kitchen, Ánima studios, MediaPro, Grup Carib, Fernando Trueba PC, WarnerBros. 3D Wire i UPV entre d’altres. Compagina la consultoria, la direcció de producció i la formació.