ATENEA > ANIMACIÓ > PRODUCCIÓ

Especialitzada en la gestió d’empreses amb activitats relacionades amb les Indústries Culturals (Comunicació, Literatura, Cinema i Arts Plàstiques), des de fa anys treballa exclusivament al sector audiovisual, i l’any 2007 funda la seva pròpia productora, ABANO PRODUCIONS.

Membre de la Junta Directiva de CIMA (Associació de Dones Cineastes), de l’Acadèmia de les Arts i de les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya i de l’Acadèmia Galega do Audiovisual. Imparteix masterclass de Producció d’animació a diferents universitats espanyoles i llatinoamericanes.

Com a productora executiva ha produït llargmetratges, sèries per a tv, curts i documentals que han aconseguit innombrables premis internacionals, 2 Goya, 1 Gaudí, 8 Mestre Mateo entre els nacionals, apostant sempre per un cinema d’autor d’inqüestionable qualitat i amb mirada pròpia, així com pel suport al talent a través de la producció de curtmetratges amb què es puguin promocionar els i les joves cineastes.

En aquests moments està produint el llargmetratge d’Isabel Herguera: EL SUEÑO DE LA SULTANA i el llargmetratge de Miguelanxo Prado i Nani García: EL LORO DEL EMPERADOR.