AMAZONA > FICCIÓ > LES DUTXES

Lledó Morales Roig és graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Jaume I de Castelló. Està especialitzada en nous processos de comunicació i creació de narratives de ficció transmèdia. Ha treballat com a guionista i directora en diverses produccions pròpies i alienes d’ajudant de direcció, però ara mateix forma part del projecte del Silenci d’un Pati, documental premiat al DocsLabs València. És doctora en Ciències de la Comunicació a la Universitat Jaume I especialitzada en cinema de dones LGTBQ+.

Les dutxes és una història adolescent des d’una mirada femenina centrada en la història de Carla, una noia de 13-15 anys la sexualitat de la qual es veu aclaparada per Adriana, una noia més gran que ella que està obsessionada amb Carla.


TÍTOL: Les dutxes
GÈNERE:
Ficció
UNIVERSITAT:
Universitat Jaume I Castelló
IDIOMA:
Valencià
PAÍS:
Espanya