ATENEA > FICCIÓ > PRODUCCIÓ

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la UCAM (Múrcia, 2004). Màster en Producció Audiovisual per la Universitat Complutense de Madrid (2006) i Màster en Comunicació i Indústries Creatives de la Universitat d’Alacant (2017). Compta amb més de 15 anys d’experiència en el camp de la producció. Ha treballat a nivell públic per al INAEM i a nivell privat en televisió, ficció i publicitat. Fundadora de l’Associació Mediterrània Audiovisual, creadora del certamen Projecta. Des de 2016 treballa com a productora autònoma sota la marca Beamos Producció i col·labora amb la productora alacantina Jaibo Films. En 2019 va ser nominada al Premi Goya a Millor curt d’Animació amb L’Oblit, en 2022, Hardcore d’Adán Aliaga és candidat als premis 38 edició dels premis Goya i en 2022 va obtindre el premi Berlanga a Millor curt documental una producció de Jaibo Films on exerceix de productora executiva.

En distribució de diversos projectes entre els quals trobem Mortelli, un cas perdut curtmetratge d’animació dirigit per Ben Fernández i distribuït pel catàleg Curts Vol 2 de 2023 del IVC. A nivell formatiu ha realitzat diferents xarrades sobre el camp de la producció. A més, ha sigut jurat en festivals com FICE (Elx), Cinema Culpable (Vila-real) i Rafal en Curt, Alacant. Forma part de l’associació de productors audiovisuals – APPA i és acadèmica valenciana.