ATENEA > FICCIÓ > CREACIÓ

Directora, guionista i productora. Ha cursat diverses especialitzacions relacionades amb el cinema de la mà de professionals canviats de nom com: Direcció de Cinema amb Noé Aguilera, Guió amb Nacho Ruipérez i Elena Escura i Producció amb Ana Ruiz i Sixto García. En 2020 crea la seua pròpia productora Inquietafilms.

Després de participar en diversos rodatges en 2020 s’estrena com a directora i guionista amb el curtmetratge “Encara que el temps passe”. Els seus curtmetratges han viatjat per diversos festivals i guanyat diversos premis com “La butaca de la puta”, que compta ja amb diversos premis, entre ells el Millor actriu ex-aequo per a Cristina Fernandez Pintat i Paloma Vidal, i Premi CIM a Millor Direcció, a més de quedar finalista en els Premis Berlanga i premi Biznaga “Dones en Escena” en el Festival de Màlaga. El seu últim treball, el curtmetratge “El silenci d’Alma” ja ha sigut seleccionat en diversos festivals entre altres, Festival de Cinema de SAX i Humans Fest.