ATENEA > ANIMACIÓ > CREACIÓ

Es dedica al desenvolupament Visual i Creatiu per a Animació i Videojocs. Ha treballat per a productores com ara CARTOON NETWORK, CANAL+, ÀNIMA KITCHENT, ÀNIMA ESTUDIS, BRB Internacional, FILMADORA, TOONZ, SOCIAL POINT, IGG… Fundadora de MR. KLAUS STUDIO (2015), estudi creatiu dedicat a la creació de continguts d’entreteniment de qualitat. Va treballar per a ÀNIMA ESPANYA fent el desenvolupament inicial i després el Disseny de Producció de la sèrie PINY Institute of New York emesa en Disney Channel. Entre els seus treballs trobem Bento o My*Brother is a T-Rez. Ha participat en el Mercat Internacional d’Animació Pixelatl, (2019) com a representació del talent i creativitat espanyol. Fundadora de MIA (Associació de Dones en la Indústria de l’Animació).

Actualment, està dedicada per complet a la Creació i Desenvolupament Visual, desenvolupant noves IP, tant pròpies com per encàrrec, marcant així l’estil artístic de diferents produccions. Dune és creadora i està al càrrec de la Direcció del projecte de sèrie d’animació Bust a Danz, seleccionat pel programa CIM IMPULSA (2021) que compta amb el suport de NETFLIX.