ATENEA > ANIMACIÓ > PRODUCCIÓ

Pepa Sastre, productora audiovisual. Durant 13 anys ha sigut gerent d’una empresa de comunicació i publicitat on feia treballs de Brànding i direcció artística de projectes gràfics. Ha realitzat la direcció artística d’espots publicitaris i campanyes de comunicació per a clients com À Punt.

Actualment, té la seua pròpia productora audiovisual Incomedia Produccions. Ha realitzat la direcció artística del projecte transmèdia “Max Aub Mapa” dirigit per Elisa Ferrer, nominat als Premis Berlanga a Millor Curtmetratge Documental. Ha coproduït i ha realitzat la producció executiva del curtmetratge d’animació “Estic bé mamà” dirigit per Josema Palenzuela, nominat als Premis Berlanga a Millor Curtmetratge d’Animació o “#Precaritystory” de Lorena Cervera i Isabel Seguí.

En aquests moments està portant la direcció artística de projectes com el transmèdia “El silenci d’un *pati” de Mari Carmen Blanco, Guanyadora de Docs València 2021 i el projecte documental “Paco Roca, dibuixant la vida” dirigit per Batiste Miguel de Docuproducciones. En paral·lel està produint el projecte curtmetratge d’animació “Encarna i Hueso” de Blanca López i Isidro Valdivia.