ATENEA > ANIMACIÓ > PRODUCCIÓ

Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Màster en Continguts i formats Audiovisuals per la Universitat de València. Ha treballat en tots els camps de la producció. Cap de producció d’Informatius a Mediterrani TV. En documental, cap de producció dels curts documentals “#Indestructible”, “Batega”, o “Terra Cremada” com a ajudant de producció i en el programa documental “Valentes”. En ficció, ha treballat en curtmetratges com “Les raons d’Elena”, “Confia en mi” i en el llargmetratge “Brava”. Però l’animació té el seu cor, i l’stop motion és la seua feblesa. Ha treballat en la sèrie de TV “Clay Kids” com a auxiliar de producció, en el curtmetratge “El Criptozoólogo” i va ser cap de producció de les dues temporades de “El diari de “Bita i Cora”.

En 2020 es va unir a Pangur Animation, on com a productora executiva i directora de producció, va fer el pilot de TV sèrie “The Inner Life”, i el curtmetratge “Becàries”, nominat als Premis Berlanga a Millor Curtmetratge d’Animació, a més d’altres projectes de publicitat i comunicació institucional.