Dimecres 16 de Gener en l’Escola d’Art i Superior de Disseny tinguerem ocasió d’entreveure el món creatiu d’Adriana Chávez y García-Redón i Mar Gómiz. Peces audiovisuals compartides en les xarxes socials que suposen la demostració pràctica que aquestes poden ser, també, un espai de reflexió, expressió poètica i experimentació visual.


ADRIANA CHÁVEZ Y GARCÍA-REDÓN

Adriana Chávez i García_Rendón es defineix a si mateixa com a científica de la comunicació (comunicació institucional pública i privada), guionista i cineasta: disseny i producció de campanyes publicitàries institucionals.


MAR GÓMIZ DE SERRANS

Mar Gómiz de Serrans és cofundadora i directora de Poètica 2.0, periodista, guionista i realitzadora. Ha treballat durant més de 20 anys en ràdio i televisió, en mitjans com Onda Cero i RTVV.
Durant els últims anys està desenvolupant el projecte de poesia i noves tecnologies Poètica 2.0, projecte audiovisual l’objectiu del qual és la publicació d’apps de poesia per a tablets.
Ha dirigit nombrosos curtmetratges, alguns dels quals han rebut reconeixement en diversos festivals. També ha realitzat muntatges audiovisuals per a representacions teatrals i ha sigut jurat en festivals literaris i audiovisuals.