Dijous 17 Gener | 10 h | EASD.

DISSENY DE VESTUARI. Passada de Five Stars, amb presència de la directora ANNEKATRIN HENDEL.

ANNEKATRIN HENDEL

Annekatrin Hendel és una guionista, directora i productora alemanya. Les seues pel·lícules captiven a les audiències de tot el món i han sigut guardonades amb nombrosos premis i reconeixements. Hendel va nàixer i va créixer a Berlín, Alemanya. Després de completar els seus estudis de disseny, va treballar com a dissenyadora de vestuari i producció. En 2004, Hendel va començar la seua pròpia companyia de producció, FUNCIONA! Medien, i actua com CEO. És membre de l’acadèmia de cinema alemanya. Després de VATERLANDSVERRÄTER (Festival Internacional de Cinema de Berlín 2011), dissenyadora de producció. En 2004, Hendel va començar la seua pròpia productora, IT WORKS! Medien, i actua com CEO. És membre de l’acadèmia de cinema alemanya. Després de VATERLANDSVERRÄTER (Festival Internacional de Cinema de Berlín 2011), dissenyadora de producció. En 2004, Hendel va començar la seua pròpia companyia de producció: IT WORKS! Medien, i és la CEO. ANDERSON (Panorama 2014) i FASSBINDER (IDFA 2015), Hendel torna a contar una història d’Alemanya de l’Est amb FIVE STARS (Panorama 2017).

FIVE STARS

Dues amigues. Una habitació d’hotel. El mar Bàltic durant l’hivern durant quatre setmanes en 36 metres quadrats. La cineasta captura a la seua amiga Ines Rastig, superestrella. Dia rere dia, sense intenció de deixar l’habitació o una pedra sense moure, les dues amigues es desafien mútuament en el més profund. FIVE STARS és una pel·lícula sobre una amistat que s’està quedant sense temps però que sobreviurà a Facebook.

FITXA

  • País: Alemanya
  • Durada: 79 min
  • Any de producció: 2017
  • Guió, director, cinematografia:Annekatrin Hendel
  • Edició de: Rune Schweitzer fotografia ines rastig
  • So: Bosse Kowalski
  • Producció: Holly Tischman, Michael Kaczmarek
  • Una producció de It Works! Medien en coproducció amb K13 Studios, finançat per die Beauftragte der Bundesregierung für Kultur und Medien, Kulturelle Filmförderung Mecklenburg-Vorpommern, The Grand-Stipendium, distribuït per Edition Salzgeber
  • Festival Internacional de Cinema de Berlín 2017, Berlín Alemanya, 13 de febrer de 2017 estrena mundial. Premi Heiner Carow.