Celebrat divendres 18 de Gener a les 11 h en Octubre CCC.

MASTERCLASS VIDEOCREACIÓ. Amb Anka Schmid, i passada de la seua pel·lícula HAARIG (HAIRY).
Anka Schmid va nàixer en Zurich en 1961. Va estudiar en l’Acadèmia Alemanya de Cinema i Televisió (DFFB) de 1984 a 1990. Es veu a si mateixa com una frontera entre el cinema i l’art i, a més del cinema narratiu i les pel·lícules de televisió, també Fa pel·lícules experimentals i vídeo instal·lacions. Schmid ha guanyat diversos premis i ha realitzat nombroses exposicions. Les seues pel·lícules han sigut mostrades en festivals internacionals com Locarno, Nyon, San Francisco, Sundance. Entre altres va realitzar documentals: WILD WOMEN–GENTELBEASTS, AGAINST ALL ODDS, MAGIC MATTERHORN, TECHQUA IKACHI, LAND – MEINLEBEN, ficció BLIND i HINTERVERS CHLOSS ENENTÜREN i el curtmetratge HABIBI – EIN LIEBE SBRIE.

HAARIG (HAIRY)

Hirsuta, dòcil, sensual i íntima: en uns pocs tocs autobiogràfics, Anka Schmid conta la història del cabell humà. La combinació intricada de preses reals, imatges d’arxiu i seqüències animades proporciona una mirada emocionant a les parts velloses del cos en la vida quotidiana, en l’art i en la revolució.

Fitxa:

  • País: Suïssa,
  • Gènere: documental
  • Any de producció: 2017
  • Durada: 52 min
  • Direcció: Anka Schmid
  • Guió: Anka Schmid i Sophie Rois
  • Càmera: Daniel Leippert
  • Muntatge: Marina Wernli
  • Festivals: Titella, international Animation Film Festival, 2017 Leipzig, Dok Leipzig 2017