Deneb Sabater Ventura

Deneb Sabater Ventura, des de l’àrea broadcast, fa el salt al sector de l’animació en un entranyable estudi d’animació a València, Hampa Studio en 2008. Des de llavors ha desenvolupat la seua carrera professional en aquest sector a nivell internacional.

Comença amb el curtmetratge d’animació 2D “Margarita, una aventura màgica”, on a més realitza xicotets projectes publicitaris, pilots de sèries de televisió juntament amb la producció de la sèrie preschool “Shadownsters” de Hampa Studio. També participa en la producció de la sèrie de televisió coneguda a nivell internacional “Talking Tom and Friends” de ArxAnima. En la seua trajectòria intercala algun projecte de serious game amb diferents metodologies de treball.

La seua carrera es desenvolupa en el departament de producció gestionant tot tipus de projectes per a sèries de televisió, videojocs, publicitat i cinematogràfics. Quant a projectes cinematogràfics, ha realitzat la producció de “Deep” de The Thinklab. I com ProductionManager en el projecte “Klaus” per a Netflix de The Spa Studios.

És vicepresidenta de MIA, Associació de Dones en la Indústria de l’Animació.