ATENEA ANIMACIÓ. Script editor, guionista i assessora de sèries i llargmetratges d’animació.

Elena Gobernado porta més de 20 anys dedicada a la creació, desenvolupament i supervisió de la part literària de projectes audiovisuals.

Ha participat en el desenvolupament de sèries com Pocoyó o Shuriken School i col·labora des de fa anys amb diverses productores, entre elles Hampa, el Sr. Studio, Gallego Bross, Aúpa, Animazing! o Mediapro.

També ha sigut guionista d’un videojoc de realitat virtual per a l’Institut I3B de la Universitat Politècnica de València, docent de Guió i narrativa en Barreira Art i Disseny i jurat de diversos premis, entre ells de la IV edició de Humans Fest (International Festival Of Cinema And Human Rights) Premi EDAV al millor desenvolupament d’història i investigació) i Jurat de la XIV edició del Premi SGAE de Guió per a Llargmetratge Julio Alejandro.

Actualment compagina el seu treball com a assessora amb el de script editor i guionista per a diverses sèries de Hampa Studio.

És vocal de la Junta Directiva de AVAV(Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual) És sòcia de EDAV, ÀNIMA i Co-fundadora de MIA, Associació de Dones en la Indústria de l’Animació.