PROGRAMA ATENEA 2019 – FICCIÓ.

TÍTOL: L’Envers De la Quotidianitat.

DIRECTORA: BLANCA RUMEU ARAGÓ

ESCOLA D’ART I SUPERIOR DE DISSENY DE VALÈNCIA (EASD).

DURADA: 12’.

GÈNERE: FICCIÓ.

Blanca Romeu Aragó

SINOPSI : Arriba el dia en què Júlia compleix 40 anys. Fins llavors, ella i la seua parella plantejaven fer un pas més en la relació, però Júlia s’adona que això no és el que vol. Una història contra la dependència emocional, perquè les dones puguen tindre espai per a equivocar-se, escoltar-se i prendre les seues pròpies decisions. No és possible prendre una decisió pròpia si no es té la sensació de que és legítim estar sola. Convida a una xicoteta reflexió sobre la vida i la manera en què la gaudim.

AMAZONA
Blanca Romeu Aragó (directora): Finalitzant formació en comunicació visual, interessada a transmetre valors a través de la narrativa i la fotografia, sensibilitzada per les situacions quotidianes i la bellesa del senzill.