PROGRAMA ATENEA 2019 – FICCIÓ.

TÍTOL: Després De La Teua Marxa/Tras tu partida.

Laura Calomarde Juárez

DIRECTORA: ELEPHANT’S ROOM. (productora formada por tres mujeres)

UNIVERSITAT JAUME I (UJI)

DURADA: 6’.

GÈNERE: FICCIÓ.

SINOPSI: Gemma, de vint-i-nou anys, acaba de perdre a la seua mare, les cendres de la qual porta dins d’una urna. La xica està apàtica i viu la rutina amb desgana, menjant poc i ignorant les cridades. Mentrestant, Júlia, una infermera de trenta-cinc anys, comença el dia amb antidepressius i alcohol tratant de ofegar els seus sentiments. Finalment, es decideix a telefonejar a Gemma i li comunica que sa mare va morir per una negligència, desfent-se així del seus remordiments però deixant a la jove totalment confusa i demacrada.

AMAZONAS:

Paula Ortiz Anquela

Blanca Romeu Aragó (directora): Finalitzant formació en comunicació visual, interessada a transmetre valors a través de la narrativa i la fotografia, sensibilitzada per les situacions quotidianes i la bellesa del senzill.

Laura Calomarde Juárez (directora): 21 anys, nascuda en Port de Sagunt. Estudiant de Comunicació Audiovisual en l’UJI i cortometrajista. Sempre a la recerca de potenciar la seua creativitat i viure noves experiències. Entre les seues aficions es troba la interpretació, el periodisme, la publicitat i els intercanvis culturals.

Paula Ortiz Anquela (productora): 21 anys, valenciana, del Port de Sagunt, delegada de quart curs d’infermeria a l’Escola de la Fe, actriu i cortometrajista. Feminista, creativa, oberta i entusiasta. En el seu temps lliure li agrada jugar a pokemon, llegir i viatjar.

Violeta Martín Burgos

Violeta Martín Burgos (guionista) : 22 anys, Sagunt. Actualment està finalitzant la carrera d’Estudis Anglesos mentre realitza un postgrau de Teatre en l’Educació. Actriu i cortometrajista en les seues estones lliures. Unes altres de les seues aficions són l’escriptura i viatjar. Defensora dels drets dels animals i conscienciada amb el medi ambient.
Productora Elephant’s Room: Som una productora amateur des de fa un any, encara que la nostra formació en cinema precedeix a la nostra data d’origen. Creem curtmetratges de diversos gèneres i volem traslladar la nostra visió del món a través de les històries. Amb aquest curt reflexionem sobre la moralitat de les confessions i com un error pot repercutir en la vida de les persones.