Laura García Andreu

ATENEA – DOCUMENTAL. Directora i Guionista. Llicenciada en Comunicació Audiovisual i en Antropologia Social i Cultural. Compta amb més de 10 anys d’experiència en el sector audiovisual: va treballar en Canal 9 i després es va anar a Brussel·les on va treballar en Communication Package en la realització de vídeos per a la Comissió Europea. Actualment treballa com a guionista d’un premiat programa de literatura de la televisió pública valenciana, À Punt, Una Habitació Propia. És codirectora i coguionista del documental [m]otherhood sobre els mites de la

maternitat que va rebre el premi al millor guió de documental del ‘Festival Internacional La Cabina’ i que s’ha estrenat en televisió en ‘Documents TV’ de TVE. La pel·lícula s’emetrà pròximament també en diferents festivals de cinema (DocsBarcelona, DocsAgainstGravity a Polònia, DocLounge Turku a Finlàndia, etc) i en la televisió de Suïssa, Israel, o el Japó. Recentment ha realitzat una xarrada TEDx sobre la no maternitat. En breu es llançarà el documental transmèdia [m]otherhood, del qual és guionista i implementadora en  la plataforma de vídeo interactiu Playfilm.