ATENEA > FICCIÓ > CREACIÓ

Begoña Soler

Estudia Anglés i Comunicació en el Baruch College i Arts Escèniques amb especialitat en Teatre a l’Escola HB Studio, tots dos a Manhattan (NY) on resideix durant set anys. 

A la seua volta a Espanya continua la seua formació en tècniques d’interpretació amb Jordan Bayne, (Tècnica de Susan Batson) i Graham Dixon (Tècnica de Michael Chejov), i cursa els quatre mòduls de la Tècnica de Sanford Meisner en el True Acting Studio de València.

Va estudiar Direcció Cinematogràfica i Guió en NUCINE i Guió amb Paco López Barrio.

Ha escrit i dirigit quatre curtmetratges. Entre ells, “La Buena Fe”, que ha rebut més d’una vintena de premis (entre ells Més ben curt espanyol en SEMINCI 2015) i va ser preseleccionat per als Premis Goya 2016; i un videoclip per al cantant i compositor Moritz.
És creadora de la sèrie “I love Spain” de la qual ha escrit i dirigit el capitol pilot.

És una de les mentores de la trobada audiovisual de Joves del Festival Cinema Jove i una de les docents de la residència d’aquest Festival.

Ha participat com a jurat de la Secció Oficial del Festival Internacional de Mediometrajes de València (La Cabina), Premi EDAV del HUMANS FEST, Festival de curtmetratges de L’Eliana, MANIATIC (Festival de cinema fantàstic i de Terror de Manises) i ha sigut presidenta del jurat del Festival de Cinema de Sant Joan d’Alacant.

Ha treballat durant cinc anys com a docent de l’assignatura de Direcció d’Actors a l’escola de cinema NUCINE.

En l’actualitat imparteix tallers de Direcció d’Actors i Interpretació per a Directors i treballa com COACH d’actors mentre desenvolupa els seus pròxims projectes audiovisuals.

És a més llicenciada en dret i diplomada en Turisme.