LARGOMETRAJE  DOCUMENTAL | 83’ | ESPAÑA | 2022 | CAST/CAT 

DIRECTORA: Alba Sotorra Clua

PRODUCTORA: Alba Sotorra Clua, Maeva Savinien, Frédéric Corvez

ESTRENO: VALENCIA

SINOPSIS

CAST

A sus 60 años, una artista visual llena de vitalidad y energía emprende un viaje interior a través de Tinder, el proceso artístico y el contacto con sus seres queridos para redefinir el amor cuando su única hija deja el nido.

ING

In her 60s, a visual artist full of vitality and energy embarks on an inner journey through Tinder, the artistic process and contact with her loved ones to redefine love when her only daughter leaves the nest.

VAL

Als seus 60 anys, una artista visual plena de vitalitat i energia emprèn un viatge interior a través de Tinder, el procés artístic i el contacte amb els seus sers estimats per a redefinir l’amor quan la seva única filla deixa el niu.

FESTIVALES

FESTIVAL DE MÁLAGA- Sección Oficial Documentales (2022)

SOM CINEMA – Premio Mejor Documental 

BIO DIRECTORA

CAST

Alba Sotorra Clua és una cineasta i productora independiente, fundadora de la productora de Barcelona Alba Sotorra S.L. Alba ha treballado a Síria, Afganistan, Corea, Bòsnia, Cuba, els EUA, Guatemala, Anglaterra, Iran, Pakistan, Puerto Rico, i Qatar, i ha viscut llargs períodes a l’Orient Mitjà. Les seves pel·lícules se han estrenado en festivales internacionales como SXSW, HotDocs, Shanghai International Film Festival, Karlovy Vary, i Seminci. Els seus projectes inclouen el llargmetratge documental Game Over (2015), que va rebre el VIII Premi Gaudí de l’Acadèmia Catalana de Cinema i Comandant Arian (2018), nominat als Gaudí Awards al millor documental el 2019 i The Return: Life after ISIS (2021), guanyador als Premis Gaudí, nominado a los Premios Goya, Premis RTS, Premis Rose d’Or i Premis FOCUS, seleccionado por SXSW para la seva estreno canadenca, Sheffield Doc Fest para l’estrena europea, Thessaloniki FF para l’estrena nacional i DocsBarcelona per l’estrena domèstica, i guardonat amb el Premi Jove Juri i Premi d’Audiència al DOCS Barcelona 2021.

ING

Alba Sotorra Clua is an independent filmmaker and producer, the founder of the Barcelona-based production company Alba Sotorra S.L. Alba has worked in Syria, Afghanistan, Korea, Bosnia, Cuba, the US, Guatemala, England, Iran, Pakistan, Puerto Rico, and Qatar, and has lived long periods in the Middle East. Her films have premiered at such international festivals as SXSW, HotDocs, Shanghai International Film Festival, Karlovy Vary, and Seminci. Her projects include the documentary feature film Game Over (2015), which received the VIII Gaudí Award from the Catalan Film Academy and Comandante Arian (2018), nominated for the Gaudí Awards for Best Documentary in 2019 and The Return: Life after ISIS (2021), winner for Best Documentary at the Gaudí Awards, nominated at the Goya Awards, RTS Awards, Rose d’Or Awards and FOCUS Awards, selected for SXSW for its World Premiere, Hot Docs for its Canadian Premiere, Sheffield Doc Fest for UK premiere, Thessaloniki FF for European Premiere and DocsBarcelona for Domestic premiere, and awarded with the Young Jury Award and Audience Award at DOCS Barcelona 2021.

VAL 

Alba Sotorra Clua és una cineasta i productora independent, fundadora de la productora de Barcelona Alba Sotorra S.L. Alba ha treballat a Síria, Afganistan, Corea, Bòsnia, Cuba, els EUA, Guatemala, Anglaterra, Iran, Pakistan, Puerto Rico, i Qatar, i ha viscut llargs períodes a l’Orient Mitjà. Les seves pel·lícules s’han estrenat en festivals internacionals com SXSW, HotDocs, Shanghai International Film Festival, Karlovy Vary, i Seminci. Els seus projectes inclouen el llargmetratge documental Game Over (2015), que va rebre el VIII Premi Gaudí de l’Acadèmia Catalana de Cinema i Comandant Arian (2018), nominat als Gaudí Awards al millor documental el 2019 i The Return: Life after ISIS (2021), guanyador als Premis Gaudí, nominat als Goya Awards, Premis RTS, Premis Rose d’Or i Premis FOCUS, seleccionats per SXSW per la seva estrena canadenca, Sheffield Doc Fest per l’estrena europea, Thessaloniki FF per l’estrena nacional i DocsBarcelona per l’estrena domèstica, i guardonat amb el Premi Jove Juri i Premi d’Audiència al DOCS Barcelona 2021.